Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινωθεί και… ανακαλείται το φετινό «Καρναβάλι στην Πόλη» που αποφάσισε να διοργανώσει εταιρεία στη Θεσσαλονίκη και είχε ανακοινώσει μέσω Facebook.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το καρναβάλι δεν θα διεξαχθεί τελικά, λόγω δυσκολιών κατά τη φάση της προετοιμασίας αλλά και έλλειψης χρόνου.

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η διοργανώτρια εταιρεία, το «Καρναβάλι στην πόλη», τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, περιελάμβανε δύο ημέρες με συναυλίες στον χώρο του Λιμανιού στις 28 και 29 Φεβρουαρίου, ενώ την 1η Μαρτίου θα γινόταν η μεγάλη παρέλαση στη Λεωφόρο Νίκης. Μάλιστα, οι διοργανωτές είχαν βρει και τη βασίλισσα της παρέλασης που δεν θα ήταν άλλη από τη… «Βασίλισσα του Μετρό». Στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook, δε, ανακονώθηκαν το προηγούμενο διάστημα διάφορες ομάδες, που θα συμμετείχαν στην παρέλαση.

Από τη δημοσιοποίηση, ωστόσο, της πρωτοβουλίας πολλοί αντιμετώπισαν με δυσπιστία τη δράση τόσο σε ό,τι αφορά τα οργανωτικά της χαρακτηριστικά και τον χρόνο προετοιμασίας όσο και για τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας διοργάνωσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία Thessaloniki Drasis και  ο πρόεδρός της κ. Γρηγοριάδης Μίκης, ανακοινώνουν τη μη διεξαγωγή της φετινής αποκριάτικης παρέλασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν κατά τη φάση της προετοιμασίας και σχετίζονται αμιγώς με ζητήματα έλλειψης χρόνου.

Πηγή: https://www.voria.gr/

 

Ακολούθησε το KIDOT mou σε Facebook και InstagramΕγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!