Δήλωσε συμμετοχή ως εκθέτης στο KIDOT Festival 4!
a

4th KIDOT Festival!

 

Feel good, get together!

 

“Ένα ανατρεπτικό KIDOT χωριό,
όπου οι μικροί περνούν φανταστικά
και οι μεγάλοι γίνονται πάλι παιδιά”

Ύστερα από δύο χρόνια, το KIDOT Festival επιστρέφει ανανεωμένο, μεγαλύτερο, παιχνιδιάρικο και πιο ανατρεπτικό από ποτέ!

Το μεγαλύτερο family festival της χώρας, με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες,
καλεί όλες τις επιχειρήσεις να πάρουν μέρος!

Νέος χώρος, νέο concept, νέες προτάσεις προβολής!

 

Αυτή τη χρονιά, δίνουμε ραντεβού σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo (Θεσσαλονίκη), το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2022 και δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό υπαίθριο χωριό που σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε ακόμα πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να έρθετε κοντά με το κοινό σας!

Για όλα τα παιδιά, αλλά και τις οικογένειες τους στήνεται η μεγαλύτερη γιορτή με all day events, market, workshops, side events, lounge areas και food & drinks corners, αλλά και πολλές θεαμα…τικές εκπλήξεις!
Γιατί αν κάτι μας έλειψε αυτά τα δύο χρόνια είναι να είμαστε μαζί!

 

Γίνε κι εσύ μέρος του μεγαλύτερου family festival της χώρας!

Market/Δράσεις

All Day Event

Special Areas

Food Corner

Market/Δράσεις

All Day Event

Special Areas

Food Corner

Α. Market υπηρεσιών και προϊόντων
Θέλεις να έρθεις σε άμεση επαφή με τα παιδιά και τους γονείς τους; Με το Market μπορείς! Θα έχεις τον δικό σου χώρο στον οποίο θα μπορείς να παρουσιάσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου και να κάνεις άμεσα πωλήσεις στους επισκέπτες του φεστιβάλ!

Β. Δράση
Είναι σημαντική για σένα η αλληλεπίδραση με τα παιδιά και τους γονείς τους; Προγραμμάτισε μία βιωματική δράση, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες του φεστιβάλ ώστε ν’ αποτελείς προτεραιότητά τους κάθε φορά που θα χρειαστούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Γ. Βanners
Δεν μπορείς να παρευρεθείς με φυσική παρουσία το διήμερο του φεστιβάλ; Τοποθέτησε 2 Banners με το λογότυπο σου στον χώρο του φεστιβάλ και σύνδεσε την εταιρεία σου με μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς τους!

Απόκτησε τον δικό σου μεγαλύτερο χώρο και διαμόρφωσε τον με μεγαλύτερο market και δικό σου πρόγραμμα δράσεων! Με άλλα λόγια, δημιούργησε έναν δικό σου πολυχώρο μέσα στο φεστιβάλ!

Α. Γίνε Supporter
Θα έχεις τον δικό σου χώρο διάστασης 3μ.x3μ. ο οποίος θα περιλαμβάνει market, καθώς και τη δυνατότητα να διοργανώσεις μία δράση!

B. Γίνε Silver χορηγός
Θα έχεις τον δικό σου χώρο διάστασης 3μ.x6μ. ο οποίος θα περιλαμβάνει market, καθώς και τη δυνατότητα να διοργανώσεις δύο δράσεις!

Γ. Γίνε Χρυσός χορηγός
Θα έχεις τον δικό σου χώρο διάστασης 3μ.x9μ. ο οποίος θα περιλαμβάνει market, καθώς και τη δυνατότητα να διοργανώσεις τέσσερις δράσεις!

Δ. Γίνε Μέγα Χορηγός
Θα έχεις τον δικό σου χώρο διάστασης 3μ.x9μ. ο οποίος θα περιλαμβάνει market, καθώς και τη δυνατότητα να διοργανώσεις έξι δράσεις! Επιπλέον, θα έχεις έναν ακόμα χώρο που μπορείς να διαμορφώσεις για την customised προβολή σου!

Το KIDOT χωριό που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο του 4th KIDOT Festival θα περιλαμβάνει πολλές περιοχές-έκπληξη! Μπορείς να χορηγήσεις μία περιοχή ώστε ν’ αναδείξεις την επιχείρησή σου και τις αξίες της και να συνδεθείς βιωματικά με τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Έχουμε να σου προτείνουμε την ιδανική customized πρόταση που θ’ ανταποκρίνεται στις ανάγκες προβολής σου!

Αν έχεις επιχείρηση εστίασης, μπορείς να δώσεις τη δική σου… γεύση στο 4th KIDOT Festival! Μετάφερε την εμπειρία του cafe ή του εστιατορίου σου στην… πλατεία του χωριού!

KIDOT Festival Statistics

Επισκέπτες

Δράσεις

Συμμετέχοντες

Markets

H εμπειρία των προηγούμενων KIDOT Festival

Παροχές σε όλους τους συμμετέχοντες:

Σε όλες τις επιχειρήσεις παρέχεται εξοπλισμός, ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς και ολοκληρωμένη προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και στα κοινωνικά δίκτυα πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του φεστιβάλ!

Lets’ talk!

Στείλε μας τα στοιχεία σου ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να συζητήσουμε όλους τους πιθανούς τρόπους συμμετοχής σου στο 4th KIDOT Festival!

15 + 4 =

Οι συνεργασίες μας

Εγγραφείτε στο Newsletter του KIDOT

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις τα αγαπημένα μας άρθρα από το KIDOT Magazine και όλα τα νέα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ.