eu flag

Ιδέες συνεργασίας

 

You are Back!
Νέα καμπάνια του KIDOT για τη στήριξη των επιχειρήσεων!

Μετά από κάποιους πολύ δύσκολους μήνες για όλους μας και ειδικά για τις επιχειρήσεις, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά!

Το KIDOT για ακόμα μία φορά στέκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση που απευθύνεται σε παιδιά και γονείς,

δημιουργώντας πακέτα προβολής που θα σηματοδοτήσουν το νέο της re-start.

Επιλέξτε το πακέτο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και προβληθείτε κάνοντας αισθητή την επιστροφή σας!

*Στο πακέτο 1 λαμβάνετε επιπλέον έκπτωση -10% που μπορείτε να την εξαργυρώσετε στην μεγάλη sales campaign του KIDOT τον Σεπτέμβριο

Στο πακέτο 2 λαμβάνετε επιπλέον έκπτωση -15% που μπορείτε να την εξαργυρώσετε στην μεγάλη sales campaign του KIDOT τον Σεπτέμβριο 

* Στο πακέτο 3 λαμβάνετε επιπλέον έκπτωση -20% που μπορείτε να την εξαργυρώσετε στην μεγάλη sales campaign του KIDOT τον Σεπτέμβριο 

 

***με δυνατότητα ενεργοποίησης έως 31 Αυγούστου 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε τις αποδοτικότερες λύσεις προβολής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας.  

 

Target your family audience!  

Είμαστε στη διάθεσή σας με πολλές, δημιουργικές ιδέες!  Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε τις αποδοτικότερες λύσεις προβολής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης  σας.

Τ: 2313 036708 |  E: info@kidotfestival.com | W: kidotfestival.com

Παραδείγματα σειράς αρθρογραφίας 

 

Μια σειρά αρθρογραφίας για το ηλεκτρονικό κατάστημα Mini Fee. Μέσα από τα άρθρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε γονιού κάθε μήνα, παρουσιάστηκαν προϊόντα που αγαπήθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού KIDOTmou.

Δημιουργική απασχόληση για τα μεσημέρια

Άρθρο με έξυπνες ιδέες για να παραμείνουν ήσυχα και δημιουργικά τα παιδιά όλα τα μεσημέρια του καλοκαιριού. 

Τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης για τη μαμά, τα μωρά και όλα τα παιδιά!

Άρθρο για όλα τα προϊόντα περιποίησης που είναι ιδανικά για τη μαμά, τα μωρά αλλά και τα παιδιά με αφορμή το καλοκαίρι. 

H ανακάλυψη του φετινού καλοκαιριού

Άρθρο για τα παιδικά σετ παραλίας από ανακυκλωμένη σιλικόνη λίγο πριν αρχίσουν οι εξορμήσεις στην παραλία.

Νέα σχολική χρονιά!

Άρθρο με έξυπνες ιδέες διακόσμησης με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς και την ανανέωση του παιδικού δωματίου. 

Καραντίνα Vol. 2 και ιδέες

Άρθρο κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας με ιδέες ανανέωσης του σπιτιού και προτάσεις για έξυπνα και λειτουργικά αντικείμενα. 

Τα 10 καλύτερα ξύλινα παιχνίδια

Άρθρο με παρουσίαση των 10 καλύτερων ξύλινων παιχνιδιών, ιδανικών για δώρα με αφορμή τα Χριστούγεννα. 

Παραδείγματα βίντεο 

 

Έχουμε ξεκινήσει νέες σειρές video δικής μας παραγωγής, ωστόσο μπορούμε να αναλάβουμε την υλοποίηση video (από το concept και την ιδέα μέχρι την τελική παραγωγή) και για τα δικά σας κανάλια!

Παραδείγματα Social

Πολλές φορές, με αφορμή την αρθρογραφία, δημιουργούμε αντίστοιχες καμπάνιες για τα social media μας (Facebook και Instagram Posts, καθώς και stories) ώστε να λειτουργεί αθροιστικά η κάθε ενέργεια. Αντίστοιχα, μπορούμε να αναλάβουμε δημιουργικές καμπάνιες για τα δικά σας κανάλια!

Target your family audience!  

Είμαστε στη διάθεσή σας με πολλές, δημιουργικές ιδέες!  Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε τις αποδοτικότερες λύσεις προβολής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης σας.  

**Τα πακέτα προσφορών ισχύουν έως 24/4/21.  

Τ: 2313 036708 |  E: info@kidotfestival.com | W: kidotfestival.com

Online Content Opportunities

KIDOTmou 

Tο Σεπτέμβριο του 2019 δημιουργήσαμε το online περιοδικό KIDOTmou με στόχο να γίνει «μέλος» της σύγχρονης οικογένειας που φροντίζει ώστε όλα τα υπόλοιπα μέλη (μαμά, μπαμπάς, παιδιά, συγγενείς) να είναι ενημερωμένα, υγιή, δραστήρια, δημιουργικά, χαρούμενα και ισορροπημένα.

Στόχος, ν’ αναδείξουμε την καθημερινότητα μέσα από μία “KIDOT” ματιά προσφέροντας λύσεις, βελτίωσης της ποιότητας ζωής του παιδιού, της μαμάς και του μπαμπά, αλλά και των συγγενών χωρίς να ξεχνάμε και τους υπόλοιπους ρόλους ενός σύγχρονου ζευγαριού.

 

 Family Kits: Oι special editions του   KIDOTmou 

 

Το KIDOTmou δημιουργεί family kits (σαν αυτό που ετοιμάσαμε για την περίοδο “Μένουμε Σπίτι”), αλλά και special editions αφιερώματα όπως αυτό για τη Γιορτή της Μητέρας και το αντίστοιχο για τη Γιορτή του Πατέρα). 

 

 

KIDOT Social 

 

Το KIDOT διαθέτει μια ισχυρή και καθημερινή παρουσία στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας διαφορετικό περιεχόμενο για τους γονείς για κάθε πλατφόρμα και πιο συγκεκριμένα για  Facebook, Instagram, Youtube, Spotify,  Linkedin αλλά και μέσω μαζικών newsletters.

 

About KIDOT 

Το KIDOT είναι ένα Event & Pr Family Agency που σχεδιάζει και υλοποιεί πολυθεματικά φεστιβάλ, tailor made events, αλλά και online projects που φέρνουν κοντά τις οικογένειες με επιχειρήσεις που έχουν ως target group τους το παιδί και την οικογένεια ή με επιχειρήσεις που ενστερνίζονται τη family κουλτούρα. 

Family Experiences with Impact 

Τα παιδιά σηματοδοτούν το μέλλον μας. Και όλοι όσοι φροντίζουν για την ανάπτυξή τους είναι σημαντικοί. Από τη μία πλευρά,  οι οικογένειες που θέλουν να τους προσφέρουν εμπειρίες και ευκαιρίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Από την άλλη, οι επιχειρήσεις που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια στη γενιά του αύριο.

Εμείς, δημιουργούμε online και offline αφορμές ώστε αυτοί οι δύο πόλοι να ενώνονται βιωματικά, δημιουργικά και αποτελεσματικά  φυσικά με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για κάθε οικογένεια.

 

KIDOT Offline 

KIDOT Festival 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο family festival της Ελλάδας με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες τα τρία τελευταία χρόνια.  Διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, στα μέσα  Σεπτεμβρίου και αποτελεί μία διήμερη, πολυθεματική γιορτή για το παιδί αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, παράλληλα events, καθώς επίσης και μία πιο  στοχευμένη αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία στον επισκέπτη. 

HOW TO PARTICIPATE

Μία επιχείρηση μπορεί να επιλέξει την προβολή της σε Market, Workshops, Side Events, All Day Events, Food Corner, Lounge & Kids Areas (σε μία ή περισσότερες κατηγορίες), καθώς επίσης να χορηγήσει μία ολόκληρη περιοχή δράσεων.

WHY TO PARTICIPATE 

 • Καθιερωμένος θεσμός της πόλης. 
 • Συγκεκριμένη στόχευση σε παιδιά και οικογένειες. 
 • Αποδοτική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών καθώς κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει custom εμπειρίες στους επισκέπτες (brand activation)  και ν’ αυξήσει το brand awareness της και κατ’ επέκταση τις πωλήσεις της.  
 • Ολοκληρωμένη online αλλά και οffline δημοσιότητα  πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φεστιβάλ.

Events 

Η επιτυχία του KIDOT Festival, αποτέλεσε αφορμή για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, φεστιβάλ και projects καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με σκοπό να ενώσουν στοχευμένα επιχειρήσεις που απευθύνονται εξ ολοκλήρου σε οικογένειες ή επιχειρήσεις με family σειρές προϊόντων ή υπηρεσιών με συγκεκριμένο family κοινό. Η ομάδα του KIDOT στελεχώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες που διαθέτουν εμπειρία τόσο στη βιωματική μάθηση, όσο και στη διοργάνωση εκδηλώσεων και πολιτιστικών δρώμενων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.     

ΗΟW TO PARTICIPATE

 • Το KIDOT διοργανώνει εκδηλώσεις, φεστιβάλ και projects αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την παραγωγή. Σ’ αυτή την περίπτωση μία επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
 • Το KIDOT αναλαμβάνει την οργάνωση και την παραγωγή εκδηλώσεων, φεστιβάλ και projects είτε σε συνεργασία με μία επιχείρηση ή φορέα, είτε ως εξ ολοκλήρου ανάθεση.

WHY TO PARTICIPATE

 • Συγκεκριμένη στόχευση σε family κοινό μέσα από μία επιτυχημένη διοργάνωση. 
 • Αποδοτική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών με custom εμπειρίες στους επισκέπτες. 
 • Αύξηση brand awareness και κατ’ επέκταση των πωλήσεων. Ολοκληρωμένη online αλλά και οffline δημοσιότητα.  

Corporate Events

 

Το KIDOT αναλαμβάνει μία σειρά corporate events για εταιρείες που έχουν family κουλτούρα που  απευθύνονται στους εργαζόμενους μιας εταιρείας, στις οικογένειες των εργαζομένων, σε συνεργάτες, καθώς επίσης και σε πελάτες της. 

 

Family days 

Μία ιδιαίτερη ημέρα για επιχειρήσεις που έχουν family εργασιακή κουλτούρα. Μία γιορτή για εκείνους που είναι η «δεύτερη οικογένεια»: δηλαδή για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους.  

Δείτε περισσότερα για το Family Day στο Κτήμα Γεροβασιλείου εδώ 

KIDOT days 

Team bulding ημέρες για να νιώσουν οι  εργαζόμενοί σας λίγο «παιδιά», αλλά παράλληλα ν’ αναπτύξουν soft skills και αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας. 

Special Launch ενός προϊόντος ή υπηρεσίας που στοχεύει στο παιδί ή όλη την οικογένεια 

Σχεδιάζουμε μία ολοκληρωμένη εκδήλωση ορμώμενοι από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της εταιρίας.

Εποχιακές ή θεματικές εκδηλώσεις 

Σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις ( π.χ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αποκριάτικο πάρτι, δική σας θεματική).

Trainings & Seminars 

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση σεμιναρίων, επιδιώκοντας ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. 

 

WHY TO PARTICIPATE 

 • Customized προτάσεις με βάση τις ανάγκες της εταιρείας. 
 • Προβολή της family εργασιακής κουλτούρας. 
 • Eνίσχυση σχέσεων και απόδοσης εργαζομένων με αφορμή το παιχνίδι και την παιδικότητα  μέσα από διαφοροποιημένο περιεχόμενο που είναι διασκεδαστικό. 
 • Ανάδειξη δράσεων που εντάσσονται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

KIDOT Family Branding

 

To KIDOT σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα (event management) εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας, μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής, above / below the line, online και offline, καθώς και public affairs, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που στοχεύουν σε ένα “family oriented” κοινό.     

HOW TO PARTICIPATE

Ζητήστε μας μία ολοκληρωμένη πρόταση σχεδιασμού και υλοποίησης ενός προγράμματος που περιλαμβάνει offline events αλλά και online ενέργειες. 

WHY TO PARTICIPATE

 • Αποτελεσματική προβολή μίας family σειράς προϊόντων ή υπηρεσιών που απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό. 
 • Offline και Online αλληλεπίδραση με family target group που ανταποκρίνεται στους στόχους της κάθε επιχείρησης. 
 • Customized events σε συνδυασμό με δημιουργία online content, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Target your family audience!  

Είμαστε στη διάθεσή σας με πολλές, δημιουργικές ιδέες!  Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε τις αποδοτικότερες λύσεις προβολής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησή σας.  

Τ: 2313 036708 |  E: info@kidotfestival.com | W: kidotfestival.com

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!