* Γράφει η Άντα Γκασδρόγκα

Όλοι γνωρίζουμε την ημέρα των γενεθλίων μας αλλά λίγοι είναι αυτοί που έχουν υπολογίσει με ακρίβεια πόσες μέρες είναι στη ζωή, πόσοι είναι οι χτύποι της καρδιάς τους όλα αυτά τα χρόνια κατά προσέγγιση αλλά και πόσες είναι συνολικά οι ανάσες που έχουν πάρει.

Δεν θα σε ενδιέφερε να μάθεις ποια ήταν τα σημαντικά γεγονότα την χρονιά που γεννήθηκες αλλά και όλους τους επόμενους μήνες της ζωής σου; Τι συνέβαινε στον κόσμο όταν εσύ έκανες τα πρώτα σου βήματα; Έχεις αναλογιστεί αν οι γονείς σου παράλληλα με την γέννηση σου είχαν να αντιμετωπίσουν και κομβικά γεγονότα τα οποία άλλαξαν τη ζωή ολόκληρου του κόσμου;

Όλες αυτές τις απαντήσεις μπορείς να τις πάρεις συμπληρώνοντας μόνο την ημερομηνία της γέννησής σου στην εφαρμογή ‘You’re getting old’ πατώντας εδώ. 

 

 

Τα στοιχεία που μπορείς να λάβεις επίσης από την παραπάνω εφαρμογή είναι ο πληθυσμός του πλανήτη κατά τη γέννησή σου αλλά και τον αριθμό των ανθρώπων που γεννηθήκατε την ίδια μέρα και συνεχίζουν να ζουν μέχρι και σήμερα.

Αναλογίζομαι επίσης μήπως η επόμενη τούρτα γενεθλίων μου θα έπρεπε να περιλαμβάνει 496 κεράκια που μου αναλογούν για τα γενέθλια όλων των χρόνων της ζωής μου.

Μπορείτε να δείτε επίσης:

Art Transfer: Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια, το παιδί και το KIDOT Festival.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!