Εξιτήριο έλαβε από το μαιευτήριο η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μαζί με τον Βασίλη Κικίλια και τον γιο τους αναχώρησαν για το σπίτι τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού έγινε για τέταρτη φορά μητέρα ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο γιος της, ήρθε στον κόσμο στις 25 Δεκεμβρίου του 2020 φέρνοντας απόλυτη ευτυχία στην ίδια και τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια.

Σε δηλώσεις η Τζένη Μπαλατσινού ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντισαν τόσο την ίδια όσο και τον γιο της. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κ. Παντελή Τρομπούκη, και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και… ιδιαίτερα τον άντρα μου», είπε.

Η Τζένη Μπαλατσινού λίγες ώρες πριν το εξιτήριο πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για το νεογέννητο γιο της. «Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της, παρουσιάζοντας το ζιπουνάκι το οποίο φόρεσε για τη μεγάλη του έξοδο ο γιος της.

Δείτε ακόμα:

Baby Boom: Οι διάσημοι που έγιναν γονείς το 2020Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!