Ήρθε το δεύτερο lockdown και μαζί του η ώρα να ταξιδέψουμε σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. Για την ακρίβεια δεν θα ταξιδέψουμε αλλά θα περιηγηθούμε σ’ αυτές σαν να είμαστε εκεί με το αυτοκίνητό μας και θα ζήσουμε τον παλμό των δρόμων μια απλή καθημερινή μέρα.

Μπορεί στο πρώτο lockdown να μην γνωρίζαμε ακριβώς πως να αντιδράσουμε αλλά τώρα έχουμε τουλάχιστον την εμπειρία (αν και καθόλου δεν θα θέλαμε) και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ώστε να προσαρμοστούμε πολύ πιο γρήγορα στη νέα συνθήκη. Θέλουμε να ταξιδέψουμε και δεν μπορούμε ενώ ήδη από την προηγούμενη περίοδο της καραντίνας είχαμε εξαντλήσει όλες τις εικονικές περιηγήσεις στα αξιοθέατα των χωρών. Ακόμη και εικονικά ταξίδια με τρένο είχαμε κάνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μπορούμε να δούμε τον τρόπο εδώ.

Αυτή τη φορά ερχόμαστε να προτείνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό χάρη στην ανακάλυψη του page H γεωγραφία είναι πολύ κουλ.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα ταξιδέψουμε μέσω της εφαρμογής “Drive & Listen”. Συγκεκριμένα μόλις πληκτρολογήσεις https://driveandlisten.herokuapp.com/ μεταφέρεσαι σε μια σελίδα στην οποία μπορείς να επιλέξεις όποια πόλη του κόσμου θέλεις από το Άμστερνταμ μέχρι την Αβάνα. Μπορείς βέβαια να νιώσεις την αύρα του Θερμαϊκού αν βρίσκεσαι σε κάποια περιοχή εκτός Θεσσαλονίκης. Αφού κάνεις την επιλογή σου ξεκινάς την βόλτα με το αυτοκίνητο ακούγοντας παράλληλα μουσική από ραδιοφωνικό σταθμό της αντίστοιχης πόλης, γεγονός που κάνει την εμπειρία σου ακόμη πιο χαλαρωτική.

Ένα ακόμη project που μας είχε ενθουσιάσει:

“Cities and Memory”, ένα ξεχωριστό Project που σε στέλνει για ένα ακουστικό ταξίδι

 Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!