Η ιδανική δραστηριότητα για τα καλοκαίρια μας

Online Μπλοκ Δραστηριοτήτων

Download

NOW

Ήλιος, θάλασσα, διακοπές, ανεμελιά είναι κάποιες λέξεις που έχουμε ταυτίσει από μικρά παιδιά με το καλοκαίρι.

Τι έκανε όμως τα παιδικά μας καλοκαίρια μοναδικά;

H ελευθερία και το παιχνίδι που ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ ο χρόνος ο ηττημένος. 

Όσο μεγαλώνουμε προσπαθούμε να φυλάξουμε την αθωότητα και τις αναμνήσεις από τα καλοκαίρια της παιδικής μας ηλικίας ωστόσο οι καθημερινές μας υποχρεώσεις αποδεικνύουν ότι δεν αλλάζουν και πολλά αυτή την περίοδο του χρόνου. 

Πώς θα μπορούσαμε επομένως να κρατήσουμε σαν ενήλικες λίγη από τη μαγεία των παιδικών μας καλοκαιριών και παράλληλα να την μεταδώσουμε στα παιδιά;

Μέσα από το νέο καλοκαιρινό project του KIDOT “Τα παιδικά μας καλοκαίρια”, το οποίο με την αρθρογραφία και το online μπλοκ δραστηριοτήτων θα μας μεταφέρει την αύρα εκείνων των καλοκαιριών που νοσταλγούμε. 

Μέσα από την αρθρογραφία θα ταυτιστούμε με ιστορίες παιδικών καλοκαιριών και θα ξαναζήσουμε τις αναμνήσεις μας γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για όλους. Παράλληλα θα ενημερωθούμε για την προστασία της οικογένειάς μας αφού τους καλοκαιρινούς μήνες οι ανησυχίες εντείνονται καθώς τα ερεθίσματα στα οποία εκτίθενται τα παιδιά είναι περισσότερα και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες διαφορετικοί (φως, ήλιος, θερμοκρασία). Παράλληλα θα βρούμε τρόπους για να δημιουργήσουμε καινούριες αναμνήσεις με τα παιδιά μας.

Την ίδια στιγμή τα παιδιά θα διασκεδάσουν με το online μπλοκ δραστηριοτήτων του KIDOT. Σε αυτό υπάρχουν συγκεντρωμένες δραστηριότητες οι οποίες θα ενισχύσουν τη φαντασία τους, θα τα βοηθήσουν να ταξιδέψουν νοητά και θα γνωρίσουν όλα όσα ήθελαν και δεν το ήξεραν. 

Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις μας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και είναι αυτές που μας φτιάχνουν τη διάθεση τις μουντές μέρες. Γι’ αυτό ας φροντίσουμε οι ιστορίες που θα έχει το φετινό μας καλοκαίρι να διηγηθεί να είναι οι καλύτερες!

Στάση 1η

Οι 8 κατηγορίες που ακολουθούν θα φέρουν στη ζωή σας όλα αυτά που θέλετε για το καλοκαίρι: ελευθερία από υποχρεώσεις και ανησυχίες, ηρεμία και νοσταλγία, ανεμελιά και διασκέδαση.

Σκέψεις

Διακοπές

Τα παιδικά μας καλοκαίρια - KΙDOT
a

Διακοπές στην πόλη

Κατασκήνωση

Κολύμπι

Ελεύθερος Χρόνος

Υγεία

Διατροφή

Blog

Ήρθε η ώρα οι μικροί μας φίλοι να βρούνε τον δικό τους χώρο! Σ’ αυτό το online μπλοκ δραστηριοτήτων θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, διασκέδασης, δημιουργικότητας και γνώσης μέσα από 6 κατηγορίες:

• Τέχνη και κατασκευές
• Μαθηματικά
• Επιστήμες
• Μαγειρική
• Ώρα για άσκηση
• Διάβασμα και συγγραφή

Κατέβασέ το και οι εκπλήξεις ξεκινούν!

Σελιδες

84

Δραστηριοτητες

36

Ημερεσ ξεγνοιασιασ

90

Εγγραφείτε στο Newsletter του KIDOT

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις τα αγαπημένα μας άρθρα από το KIDOT Magazine και όλα τα νέα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ.