Ο γνωστός stand-up comedian Λάμπρος Φισφής μέσα από τη μίνι σειρά του Small Talk φιλοξένησε παιδιά του 8ου & 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και συζήτησαν για την “Αγάπη”. 

Αυτή η αφιλτράριστη, αυθόρμητη και σουρεαλιστική συνέντευξη παρουσίασε την οπτική των παιδιών πάνω στην αγάπη και τον έρωτα. 

Για κάποια από τα παιδιά ο έρωτας ισοδυναμεί με κρίση πανικού ενώ στην ερώτηση πόσο διαρκεί ο έρωτας υπήρξαν ποικίλες απαντήσεις όπως δύο χρόνια, ζωές αλλά και μέχρι να παντρευτείς, γεγονός που μπορεί να μας κάνει να αναρωτηθούμε τι μηνύματα εκλαμβάνουν τα παιδιά απ’ τον τρόπο ζωής αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης των ενηλίκων για την αγάπη και τον έρωτα.

 

 

Άλλωστε τι πρέπει να κάνεις για κάποιον που αγαπάς; Απλά να του το πεις, όπως πολύ αθώα απάντησε η μικρή στο βίντεο. Πολύ συχνά τα παιδιά μέσα από την αθωότητά τους έχουν πολλά περισσότερα να πουν αρκεί μόνο να τα ακούσουμε.

 

Δες επίσης στο KIDOT mou:

Το πείραμα που «έλιωσε» το Youtube: Η αντίδραση μικρών αγοριών όταν τους «διατάσσουν» να χαστουκίσουν ένα κορίτσι [βίντεο]

 

Ακολούθησε το KIDOT mou σε Facebook και InstagramΕγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!