Οι περισσότεροι προσπαθήσαμε να μείνουμε παραγωγικοί στη διάρκεια της καραντίνας, αλλά ο 53χρονος από το Orange City της Καλιφόρνια μας κάνει όλους να νιώσουμε άχρηστοι αφού η δική του ενασχόληση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα κατασκεύασε στην αυλή του μια ιδιωτική καφετέρια η οποία είναι αρκετά “ζεστή”.

Το όνομα του καφέ είναι “La Vida” και ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να το δημιουργήσει σε μόλις 3 μήνες. Αντί, λοιπόν να πετάξει όλα τα υλικά που είχε και δεν τα χρησιμοποιούσε, τους έδωσε νέα ζωή και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσει το τέλειο σημείο χαλάρωσης στο οποίο μπορεί να απολαύσει μια κούπα καφέ με την οικογένεια και τους φίλους.

Η περήφανη κόρη του μοιράστηκε ένα μήνυμα στο twitter σχετικά με την κίνηση του μπαμπά της στην αυλή τους την Ημέρα του Πατέρα.

“Έχτισε όντως ο μπαμπάς μου μία καφετέρια μόνος του στην αυλή μας μέσα σε 3 μήνες; Πράγματι, το έκανε!” έγραφε στην ανάρτησή της. Ο πατέρας της δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την κοινοποίηση της κόρης του αλλά το μήνυμα έγινε viral και την επόμενη μέρα το έγραφαν στις εφημερίδες και σε όλο το διαδίκτυο. Ο Ed, ο οποίος έγινε μετά από αυτό, ένας από τους πιο γνωστούς οικοδόμους το ανακάλυψε μόνο όταν η κόρη του κορνίζαρε ένα άρθρο από μια εφημερίδα και του το έφερε την επόμενη μέρα. Στο μήνυμά της που ακολούθησε είπε ότι είναι ενθουσιασμένος και θα ήθελε να χτίσει κάτι ακόμη σύντομα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει 302.600 likes και κοινοποιήθηκε από άλλους χρήστες 37 χιλιάδες ακόμη φορές.

Από αυτό ξεκίνησαν όλα για τους επόμενους 3 μήνες:

Image credits: elsbuilds

O Ed αφιέρωνε τα απογεύματά του και τα Σαββατοκύριακα μετά την κανονική του δουλειά σε αυτό το πρότζεκτ.

Image credits: Juliannastrid

Image credits: elsbuilds

Image credits: Juliannastrid

Χρησιμοποίησε ό,τι του είχε περισσέψει από άλλες κατασκευές

Image credits: Juliannastrid

Image credits: elsbuilds

Η συγκεκριμένη καφετέρια έχει όλα όσα θα χρειαζόσουν και θα ήθελες να δεις σε ένα καφέ

Image credits: Juliannastrid

Image credits: Juliannastrid

Η καφετέρια μπορεί να χωρέσει 6 άτομα και ένα τραπέζι για 2 στον εξωτερικό χώρο. Είναι κατάλληλη για την οικογένεια και τους φίλους της. Η καφετιέρα μόνη της δεν ήταν αρκετή, έτσι το καφέ έχει και έναν ξύλινο πάγκο, ένα μπαρ για να κάθεσαι, ένα μικρό ψυγείο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα τραπέζι-σκακιέρα με 2 καρέκλες, μία βιβλιοθήκη, μία τηλεόραση και έναν πίνακα μενού.

Με άλλα λόγια μοιάζει με ένα πλήρως λειτουργικό καφέ το οποίο θα μπορούσε να καλωσορίζει τους πελάτες κάθε μέρα.

Image credits: Juliannastrid

Image credits: Juliannastrid

Στον πίνακα του μενού υπάρχει ποικιλία ποτών τα οποία έχουν τα ονόματα των μελών της οικογένειας τους Ed.

Image credits: elsbuilds

 

Οικογένεια έχτισε μόνη της το σπίτι των ονείρων βλέποντας video στο Youtube

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια, το παιδί και το KIDOT Festival.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!