Απονεμήθηκαν τα Mother & Baby Awards 2020, τα βραβεία που επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του mother & baby care industry.

Υπό το φως του αττικού ουρανού εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Mother & Baby Awards 2020 παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια βραδιά όπου η αγάπη για καινοτόμα – ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την μητέρα και το μωρό της ξεχείλισε.

Χρήστος Γιωργαλλάς, Sales Representative Greece, Πέγκυ Παπανικολάου, Manager Marketing Greece & Cyprus, Αργύρης Γερμανίδης, Manager International Sales SEE, CYBEX, COMPANY OF THE YEAR

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν όλες εκείνες τις εταιρείες οι οποίες τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη  και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας.

Ανδρέας Χαραλαμπόπουλος, Κατερίνα Χαραλαμποπούλου, Εκπρόσωποι της L’Inglesina Baby στην Ελλάδα, BRAND OF THE YEAR

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο House124, στο Χαλάνδρι, στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται  στον χώρο του mother & baby care industry, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η ποιότητα αλλά και η εμπειρία στον χώρο της περιποίηση του μωρού και της νέα μητέρας, -είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες που επιτάσσει η σημερινή εποχή.

Juliane Henkel, Founder & Owner, CORFOOT Handmade, PLATINUM

 

Δρ. Βασίλειος Μπαγιώκος, Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος, Δρ. Iωάννης Καλογήρου, Γυναικολόγος – Χειρουργός – Μαιευτήρας, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής

Συγχαρητήριο μήνυμα μέσα από το οποίο τόνισαν την μεγάλη αξία και επιτυχία του συγκεκριμένου διαγωνισμού, έστειλαν οι Πρόεδροι της Κριτικής Επιτροπής των Mother & Baby Awards 2020, Δρ Ιωάννης Καλογήρου, Γυναικολόγος – Χειρουργός – Μαιευτήρας και ο Δρ Σπύρος Μαζάνης, Παιδίατρος. Συγκεκριμένα o Δρ. Καλογήρου ανέφερε: «Ο θεσμός των Mother & Baby Αwards 2020 αποτελεί μια καινοτόμα διαδικασία για την αξιολόγηση προϊόντων που έχουν να κάνουν με  την πιο ξεχωριστή περίοδο της γυναίκας αλλά και του ζευγαριού γενικότερα αυτή της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Στόχος η  αξιολόγηση και η βελτίωση των προϊόντων στα πλαίσια της εποικοδομητικής κρητικής αλλά την ανάδειξη εκείνων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους από επαγγελματίες υγείας και ειδικούς. Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία αν και πραγματοποιήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα αλλά και την παγκόσμια αγορά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή εντυπωσιακή τα προϊόντα αλλά και οι υπηρεσίες που αξιολογήθηκαν πάρα πολλά και ο ρόλος μας σαν κριτική επιτροπή ιδιαίτερα απαιτητικός. Προσωπικά πιστεύω ότι η έγκυρη εμπεριστατωμένη  ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για την βελτίωση των προϊόντων. Με ανυπομονησία αναμένουμε την νέα διοργάνωση που σίγουρα θα αποτελέσει το κίνητρο για την ευγενή άμιλλα στην ελληνική αγορά».

Δρ. Σπύρος Μαζάνης, Παιδίατρος, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Βάλια Τζε, Business Awards Sales Executive Boussias Communications

Επίσης, ο Δρ Μαζάνης επισήμανε: «Μέσα σε μια περίοδο μη κανονικότητας και σε έντονη φάση εσωτερικής και εξωτερικής επεξεργασίας και επανασυγκρότησης ηθικής, κοινωνικής, πολιτισμικής, οικονομικής και πνευματικής, είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να ονειρεύονται, να παράγουν και να επιχειρούν σε προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των μητέρων και των παιδιών τους. Η περίοδος της πανδημίας του κορονοϊού θα περάσει. Οι απώλειες θα είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι όμως θα συνεχίσουν να ερωτεύονται, θα γεννιούνται παιδιά και η ζωή θα συνεχιστεί. Εμείς, στην παρούσα φάση, κληθήκαμε να αξιολογήσουμε μέσα από την διοργάνωση των Mother & Baby Awards 2020, μερικά από τα καλύτερα προϊόντα για την βελτίωση και την ασφάλεια της ζωής των νέων μητέρων και των παιδιών τους. Δυστυχώς δεν κοιταχτήκαμε στα μάτια, δεν σφίξαμε τα χέρια, δεν αφουγκραστήκαμε τις φωνές μας. Η τεχνολογία μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι οι ελπίδες  για ένα καλύτερο αύριο για τις μητέρες και τα μωρά τους να γίνουν  πανέμορφα όνειρα μέσα από το Mother & Baby Awards 2020 και από όσα θα ακολουθήσουν στο μέλλον».

Έλενα Χαραλαμπούδη Ηθοποιός, Μαντώ Γαστεράτου, Παρουσιάστρια, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Ζωή Κρονάκη, Founder all4mama.gr, Βάσω Κολλιδά, Μοντέλο Παρουσιάστρια, GOLD

Μεγάλοι νικητές των Grand βραβείων της φετινής διοργάνωσης ήταν η CYBEX, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Mother & Baby Company of the Year» και η Inglesina, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Mother & Baby Brand of the Year».

Δρ.Βικτώρια Βιβιλάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαιευτικής Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Αθήνας, Άννα Μαρία Παπίρη MBA, Wellness Editor, Author, Co-Founder Wellness Project, Boussias Communications

Χορηγός των Βραβείων Mother and Baby Awards 2020 – Recognizing Excellence and Innovation in Products and Services ήταν η γερμανική εταιρεία CYBEX, η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των βρεφικών ειδών και ηγέτιδα στην ασφαλή μετακίνηση των παιδιών.

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας. Χορηγοί επικοινωνίας των Mother & Baby Awards 2020 ήταν οι www.babyboomevent.gr, childit.gr, infokids.gr, all4mama.gr, KIDOTmou και babyspace.gr.

Στο site www.babyawards.gr/ μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης φωτογραφίες της βραδιάς.Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!