Όσο εμείς μένουμε σπίτι, το «Μαζί για το Παιδί» και σε αυτή τη συγκυρία συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες του, στα ολοένα και αυξανόμενα αιτήματα που λαμβάνει λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, μέσω:

  • Του προγράμματος Σίτισης Άπορων Οικογενειών με ανήλικα παιδιά, θα δοθεί προτεραιότητα στις πιο ευάλωτες οικογένειες, εξασφαλίζοντας τους πρόσβαση σε είδη σίτισης και προϊόντα ατομικής υγιεινής.
  • Του προγράμματος Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι παρέχονται τα απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση παιδιών και οικογενειών μέσω της αποθήκης του «Μαζί για το Παίδί» που παραμένει ανοιχτή, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με εταιρείες και ιδιώτες συνεχίζοντας να συγκεντρώνουν είδη διατροφής, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για τις οικογένειες που στηρίζουν μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων φορέων σε όλη την Ελλάδα.
  • Της Συμβουλευτικής Γραμμής 115 25 και του Συμβουλευτικού Κέντρου που λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-21.00, με την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει συμβουλές και βοήθεια σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, οι διαδικτυακές ομάδες και τα διαδικτυακά σεμινάρια για γονείς θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά μέσω ZOOM.

Διαβάστε επίσης: 

Σημαντικό το μήνυμα της “Γραμμής 115 25” του “Μαζί για το Παιδί”

 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!