a
Ύστερα από δύο χρόνια, το KIDOT Festival επιστρέφει ανανεωμένο, μεγαλύτερο, παιχνιδιάρικο και πιο ανατρεπτικό από ποτέ!
“Ένα ανατρεπτικό KIDOT χωριό,
όπου οι μικροί περνούν φανταστικά
και οι μεγάλοι γίνονται πάλι παιδιά”
Αυτή τη χρονιά, δίνουμε ραντεβού σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo (Θεσσαλονίκη), το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2022 και δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό υπαίθριο χωριό!

Για όλα τα παιδιά, αλλά και τις οικογένειες τους στήνεται η μεγαλύτερη γιορτή με all day events, market, workshops, side events, lounge areas και food & drinks corners, αλλά και πολλές θεαμα…τικές εκπλήξεις!

Γιατί αν κάτι μας έλειψε αυτά τα δύο χρόνια είναι να είμαστε μαζί!

Γνωρίστε τους κατοίκους του KIDOT χωριού: 

Το KIDOT χωριό διαθέτει τρελούτσικους και ανατρεπτικούς κατοίκους! Ας τους γνωρίζουμε:

Ζάρι η Καμηλοπάρδαλη!
Είναι η ψυχή της αγοράς! Μιλάει όλη μέρα, γυρίζει από market σε market και πηγαίνει όπου την βγάλουν τα μοναδικά πατίνια της. Ακούστε την προσεκτικά! Ίσως σκύψει με τον πανύψηλο λαιμό της για να σας πει την καλύτερη προσφορά της αγοράς!

 

Ίππο, το στηθοσκόπιο! Γιατί κάθε χωριό, θέλει τον γιατρό του. Στο KIDOT χωριό, ο Ίππο είναι ο γιατρός και εκτός από μοναδικές γνώσεις ιατρικής, έχει μια εξαιρετική ακοή και του αρέσει να ακούει, να συζητάει και να δίνει λύσεις!

Ουίνστον, το ημίψηλο καπέλο!
Ο δήμαρχος μας είναι υπεύθυνος για όλη τη λειτουργία του χωριού και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του φεστιβάλ! Ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις για τους μικρούς και ακόμα μεγαλύτερες για τους μεγάλους!

Φαύλος, ο διαβήτης!
Θα μπορούσε να περπατάει με Π, άλλα του αρέσει να κάνει κύκλους έξω από το αγαπημένο του μέρος, το σχολείο! Ξέρει τα πάντα γύρω από τα μαθήματα και θα σου λύσει κάθε απορία!

 

Κου & Ρος τα αγάλματα!
Η Κου και ο Ρος είναι χρόνια μαζί! Τόσα πολλά που ξέρουν τα πάντα για πολιτισμό, για την ιστορία και για τις τέχνες. Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια μαζί, που και που γκρινιάζουν μεταξύ τους και προσπαθούν απεγνωσμένα να ταιριάζουν με την εποχή.

Μέλης, ο αρκούδος! Ο chef μας, ξέρει να κάνει από γλυκά με μέλι μέχρι και σούσι. Τα πιο νόστιμα πιάτα του μας ταξιδεύουν. Έχει συνταγές και γνώση γύρω από τα υλικά για να τις μοιραστεί με τους πάντες.

Μπάουνσι, η μπάλα!
Χοροπηδάει, κυλάει και προσκαλεί όλα τα παιδιά να παίξουν και να γελάσουν στην παιδική χαρά. Ή μήπως φέτος είναι περισσότερες;

Δροσιά, η βρύση! Μπορεί να σας πει ό,τι συμβαίνει στην πλατεία, τα ξέρει όλα απ’ έξω κι ανακατωτά. Νεράκι θα τα πει και θα κεράσει κι ένα ποτηράκι, αν βρίσκεσαι εκεί απλώς για να ξαποστάσεις. Όπως κάθε βρύση που σέβεται τον εαυτό της είναι super cool!

 

Μαρί, ο δοκιμαστικός σωλήνας! To “Έλα εδώ Μαρί” στο χωριό μας έχει μεγάλη βαρύτητα, αφού η Μαρί είναι η επιστήμονας του χωριού. Θα εξηγήσει τους νόμους και τους κανόνες των επιστήμων σε όλους και όταν έχει ελεύθερο χρόνο θα αλλάζει χρώματα στο εσωτερικό της.

Μείνετε συντονισμένοι! Έρχονται πολλές εκπλήξεις!

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του KIDOT

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις τα αγαπημένα μας άρθρα από το KIDOT Magazine και όλα τα νέα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ.