Η Ecoroutes διοργανώνει δωρεάν κυριακάτικες διαδρομές στον Χορτιάτη με παιχνίδια και δράσεις για γονείς και παιδιά!

Τι θα λέγατε για ένα όμορφο πρωινό στο δάσος του Χορτιάτη; Η ΚΟΙΝΣΕΠ Ecoroutes ξεκινά τις δράσεις της και σας καλεί σε ένα κυριακάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στη φύση, σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω, αλλά και για τους γονείς τους. Θα παίξετε όλοι μαζί, θα μάθετε, θα έρθετε πιο κοντά… τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας!

Ημερομηνίες για τις δωρεάν κυριακάτικες διαδρομές: 

– Κυριακή 28 Ιουνίου

– Κυριακή 5 Ιουλίου

– Κυριακή 19 Ιουλίου

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια περίπου 2,5 ωρών και προσφέρεται δωρεάν με τη στήριξη του Κέντρου Εργάνη, καθώς εντάσσεται στο έργο Families Share * που υλοποιεί το Κέντρο.

Το ραντεβού θα είναι στις 10 το πρωί, στο καταφύγιο του Χορτιάτη. To καταφύγιο διαχειρίζεται από ομάδα του ΣΕΟ Θεσσαλονίκης και προσφέρει –για όσους το επιθυμούν- φαγητό και ροφήματα. Για κάθε συνάντηση θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, για έως δέκα παιδιά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ειδοποιηθείτε με mail για τη συμμετοχή σας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώστε αυτή τη φόρμα: https://bit.ly/3hF96zb

* Το Έργο Families Share χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 της ΕΕ. Έχει ως στόχο την οργάνωση δράσεων παιδικής φροντίδας προωθώντας την κοινωνική καινοτομία και αυτό-οργάνωση. Για περισσότερες πληροφορίες στη ιστοσελίδα https://families-share.eu/ και στη σελίδα του έργου στο facebook.

Διαβάστε επίσης: 

Θερινή Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών από τον Δήμο Καλαμαριάς

 

 

Photo by Annie Spratt on Unsplash

 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια, το παιδί και το KIDOT Festival.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!