Κατόπιν της απόφασης της Ελληνικής Κυβέρνησης για το κλείσιμο όλων των σχολείων, το Διαδικτυακό Φροντιστήριο “Έτσι Μαθαίνω” ανακοινώνει την προσφορά δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατά τις πρωινές ώρες από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Τα μαθήματα θα διεξάγονται ζωντανά και όχι με τη μορφή video. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που μπορεί να εξυπηρετήσει το φροντιστήριο στις διαδικτυακές του τάξεις είναι 600 παιδιά. Δηλαδή, 100 μαθητές σε κάθε τάξη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των αιτήσεων που θα ληφθούν στην φόρμα ενδιαφέροντος, ενώ η συμπλήρωση δύο απουσιών για τον κάθε μαθητή θα σημαίνει την παύση της φοίτησής του και τη διάθεση της θέσης του σε άλλο μαθητή.

Καταληκτικά, το Έτσι Μαθαίνω με την ήδη οργανωμένη του διαδικτυακή πλατφόρμα και την εμπειρία και κατάρτιση των εκπαιδευτικών του στοχεύει να μην επηρεαστεί κανένα παιδί από τη διακοπή των μαθημάτων του, αλλά αντιθέτως να έχει δωρεάν πρόσβαση στη μάθηση από την ασφάλεια του σπιτιού του.

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.

 

Πηγή: etsimathainw.gr
Ακολούθησε το KIDOT mou σε Facebook και Instagram
Share This