Ο διαγωνισμός για τη γιορτή της μητέρας επιφυλάσσει δύο λαμπερές εκπλήξεις! Κερδίστε δύο κοσμήματα En Chriso με δύο παράλληλους διαγωνισμούς σε Facebook και Instagram!

Διαγωνισμός στο Facebook (όροι συμμετοχής) 

Στο Facebook, κάνουμε κλήρωση για ένα κολιέ από ασήμι 925 με σφυρήλατα φλουριά 6 χιλιοστών.

Όροι συμμετοχής: 

  1. Like στη σελίδα του KIDOT και του En Chriso.
  2. Like και κοινοποίηση του post.
  3. Comment & tag δύο φίλες σου μαμάδες που θα ήθελες να το κερδίσουν!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της γιορτής της μητέρας (Κυριακή 10/5) και η νικήτρια/νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Διαγωνισμός στο Instagram (όροι συμμετοχής) 

Στο Instagram κάνουμε κλήρωση για ένα επιχρυσωμένο κολιέ από ασήμι 925 με λουστρέ στρογγυλά στοιχεία 6 χιλιοστών.

Όροι συμμετοχής: 

  1. Follow το KIDOT και το En Chriso.
  2. Like στο post 
  3. Comment & tag δύο φίλες σου μαμάδες που θα ήθελες να το κερδίσουν!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της γιορτής της μητέρας (Κυριακή 10/5) και η νικήτρια/νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Instagram!

About En Chriso 

Η εταιρεία Εν Χρυσώ δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος από το 2002 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με αφοσίωση για περισσότερα από 15 χρόνια στο στόχος της, αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand names πώλησης κοσμημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Χάρη στην προσήλωση της ομάδας για ποιοτικές κατασκευές σε ασήμι 925 ή χρυσό 14Κ/18Κ και στην επιλογή ορυκτών πετρών από όλο τον κόσμο, προτείνουν πολύτιμα κοσμήματα σε τιμές που τα καθιστούν προσιτά σε όλους!

Με εξειδίκευση στις λιανικές πωλήσεις από απόσταση η ομάδα του ΕΝ ΧΡΥΣΩ βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τις ασφαλείς συναλλαγές και βέβαια τη μετάδοση της γνώσης γύρω από το μαγικό κόσμο του κοσμήματος. Πέραν των τηλεοπτικών προβολών και της ρεσεψιόν παραλαβής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σας υποδέχονται και στο online shop En Chriso προσφέροντας ταυτόχρονα την πιο οικεία εμπειρία αγοράς πολύτιμων κοσμημάτων.

Καλή επιτυχία!

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια, το παιδί και το KIDOT Festival.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!