Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Ολυμπιακό Μουσείο δίνει το παράγγελμα για τη δυναμική επανεκκίνηση του αθλητισμού, με τη συμμετοχή σύσσωμης της ελληνικής Ολυμπιακής οικογένειας στο 3ο “Olympic Day Run” GREECE!!!

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, τρέχουμε όλοι μαζί με την ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο! Το Ολυμπιακό Μουσείο θα δώσει το παράγγελμα της εκκίνησης του 3ου “Olympic Day Run GREECE” σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον ΣΕΓΑΣ, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπισμού ”OLYMPiA”, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, Διακεκριμένων Αθλητών, Αθλητικών Συλλόγων και Θεσμικών Φορέων από όλη την χώρα.
Το μοναδικό επίσημο δρομικό γεγονός της ελληνικής Ολυμπιακής οικογένειας ενώνει τα βήματα μικρών και μεγάλων για τον εορτασμό των Ολυμπιακών αξιών. Μετά από την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών και κατόπιν αιτήματος των συμμετεχόντων, το δρομικό πρόγραμμα επεκτείνεται και διαμορφώνεται στους αγώνες: “Olympic Day Run: Family & Teenagers”, 1,5Κ για οικογένειες και μαθητές 12-18 ετών, “Olympic Day Run: By the Sea”, 5K για εφήβους και ενήλικες και για πρώτη φορά φέτος, “Olympic Day Run: Dynamic”, 10K αποκλειστικά για ενήλικες.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 3ου “Olympic Day Run GREECE”.

Οι εγγραφές κλείνουν Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε επίσης:

Το Τσίρλιντινγκ Μπαίνει Στα Σχολεία (Εγκύκλιος)Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για ακόμα περισσότερες KIDOTmou ιδέες για το παιδί και όλη την οικογένεια!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!