Οι εκδόσεις Πατάκης δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να επιλέξουν ανάμεσα στα 23 ακουστικά βιβλία που υπάρχουν εντελώς δωρεάν στην online βιβλιοθήκη τους και να απολαύσουν ιστορίες…με ήχο!

Καλωσορίζουν τους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους στην ξακουστή βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού. Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη είναι διαλεγμένα ένα ένα. Συναρπαστικά. Καθένα σε οδηγεί σε διαφορετικό κόσμο.

Είκοσι τρία από τα βιβλία που κρύβονται στα ράφια της τα διαβάζουν φωναχτά η Ηλέκτρα Γεννατά και ο Θανάσης Χαλκιάς.

Επισκεφθείτε λοιπόν την σελίδα των εκδόσεων Πατάκης όπου εκεί θα βρείτε την βιβλιοθήκη των εκδόσεων. Ψάξτε ανάμεσα στα βιβλία και θα εντοπίσετε τα 23 βιβλία που κρύβονται σε αυτήν. Πατήστε πάνω, διαλέξτε το βιβλίο που θέλετε να…ακούσετε σήμερα και στην συνέχεια απολαύστε ελεύθερα!

Συγγραφείς: Μάνος Κοντολέων, Ζωρζ Σαρρή, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Φίλιππος Μανδηλαράς, Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Κώστας Μάγος, Μαρία Παπαγιάννη, Βούλα Μάστορη, Χρήστος Μπουλώτης, Μάρω Λοΐζου, Κατερίνα Σέρβη, Μελίνα Καρακώστα, Ελένη Δικαίου, Αθηνά Μπίνιου, Αλεξάνδρα Μπίζη, Φιλομήλα Βακάλη-Συρογιαννοπούλου, Λίτσα Ψαραύτη, Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Στέλλα Βιογιατζόγλου, Βάσω Ψαράκη, Παντελής Καλιότσος

Μια μικρή προσφορά από το αρχείο των Εκδόσεων Πατάκη, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα η αθωότητα και η ανεμελιά στην καθημερινότητά μας.

Διάβασε επίσης στο KIDOT mou:

Δωρεάν πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Brainy και Generation Next

 

Ακολούθησε το KIDOT mou σε Facebook και Instagram

Share This