Η γιορτή της μητέρας είναι η αφορμή που όλοι μας ψάχναμε για να κάνουμε ένα δωράκι στις γυναίκες που στέκονται πάντα δίπλα μας και είναι εκεί για εμάς σε όποια ηλικία και αν είμαστε. Για τις μητέρες αρκεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών για να φωτιστεί ο κόσμος ολόκληρος. Γι’ αυτό μην αγωνιάτε για την αντίδρασή τους όταν δουν αυτά τα δώρα που προτείνουμε αφού είναι σίγουρο ότι θα τα λατρέψουν.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για να τα φτιάξουμε είναι πολύ απλά και σίγουρα τα έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Αυτό που μπορεί να μας έλειπε είναι η φαντασία, αλλά το παρακάτω video έρχεται να λύσει και αυτό μας το πρόβλημα.

Φτιάχνουμε τις δικές μας ανθοδέσμες, το δέντρο της αγάπης, τα τέλεια διακοσμητικά για το δωμάτιό, που θα λατρέψουν, ακόμη και κορνίζες για να βάλουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες (αν και μια καλή ιδέα είναι να βάλετε εσείς την αγαπημένη σας φωτογραφία μαζί τους). Όλες οι κατασκευές που περιλαμβάνονται στο video είναι απλές και μπορούν να φτιαχτούν με υλικά που έχουμε σίγουρα στο σπίτι.

 

Θα καταλάβατε βέβαια ότι όλες οι παραπάνω ιδέες προτείνονται ώστε να να βοηθήσουμε τα παιδιά μας που θέλουν να μας κάνουν ένα δώρο και δυσκολεύονται αλλά γιατί να μην πρωτοτυπήσουμε κι εμείς φέτος κάνοντας ένα πιο προσωποποιημένο δώρο φτιαγμένο με τα ίδια μας τα χέρια για τις δικές μας μητέρες.

Η γιορτή της μητέρας είναι μία αφορμή για να επανορθώσουμε με μία χειρονομία για όλα εκείνα, τα σ’αγαπώ, τα συγγνώμη και τα ευχαριστώ που δεν είπαμε στη μανούλα, τη χρονιά που πέρασε. Θυμόσαστε ποιο ήταν το πιο ξεχωριστό δώρο που είχατε κάνει στη μητέρα σας όταν ήσασταν παιδί;

Για περισσότερες DIY ιδέες μπείτε κι εδώ:

Mother’s day: Γλάστρες με πόδια Diy (video)

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια, το παιδί και το KIDOT Festival.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!