Το Δέντρο που έδινε

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια μηλιά… κι αγαπούσε ένα αγοράκι. Ετσι αρχίζει αυτό το όμορφο παραμύθι, με μια θεατρική παράσταση που αφήνει τη γεύση μιας αξέχαστης ευαισθησίας.

Κάθε μέρα το αγόρι πήγαινε στη μηλιά κι έτρωγε τα μήλα της, έκανε κούνια στα κλαδιά της, σκαρφάλωνε στον κορμό της… και η μηλιά ήταν ευτυχισμένη. Μα το αγόρι όσο μεγάλωνε τόσα περισσότερα ζητούσε από το δέντρο και το δέντρο έδινε, έδινε, έδινε αδιάκοπα. Είναι μια συναισθηματική ερμηνεία του χαρίσματος που έχουν εκείνοι που ξέρουν να δίνουν κι εκείνοι που ξέρουν να ανταποδίδουν με αγάπη.

Το «Δέντρο που έδινε» είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους του Σελ Σίλβερσταϊν. Ένα παραμύθι με δυνατά μηνύματα για το «δόσιμο», τη γενναιοδωρία, την πλεονεξία, την ακόρεστη μανία που οδηγεί στην αχόρταγη απαίτηση για όλο και περισσότερα, μέχρι που η ζωή φτάνει στο τέλος

Εισηγήτρια Ομάδα: Kids Fun Factory

Ηλικία Συμμετεχόντων: 5 έως 99 ετών

Αριθμός Συμμετεχόντων: Χωρίς περιορισμό

Περισσότερες πληροφορίες: www.kidsfunfactory.gr

 

 

 

  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται 30 λεπτά πριν την έναρξη των δράσεων στο χώρο διεξαγωγής ώστε να λάβουν το μηδενικό εισιτήριο, αλλιώς 10 λεπτά πριν την έναρξη της δράσης η συμμετοχή θα ακυρώνεται.
  • Η είσοδος στο Φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Share This