HR

Πρόγραμμα απασχόλησης στο KIDOT Christmas Planet

Γίνε και εσύ κομμάτι του KIDOT Christmas Planet, του πιο ολοκληρωμένου φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, που έρχεται στις 15 & 16 Δεκεμβρίου στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι Θεσ/νίκης.

Δήλωσε συμμετοχή και εσύ συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Τί είναι το KIDOT Christmas Planet;

Στολίδια. Φώτα. Αγιοβασιλιάτικα κουστούμια. Κάλαντα και μελωδίες.
Μυρωδιές από μελομακάρονα και δίπλες.
(sorry, ξέρουμε πως σας ανοίξαμε ήδη την όρεξη και δεν είναι δίκαιο).
Φαντάζει σαν το ιδανικό γιορτινό σκηνικό, σωστά;
Σχεδόν, θ’ απαντήσουμε.
Γιατί αυτές τις γιορτές, η Θεσσαλονίκη μπαίνει σε τροχιά KIDOT Christmas Planet!

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου, η Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι φοράει τα καλύτερά της και υποδέχεται τα παιδιά του αύριο και τους γονείς τους. Και από αυτή τη γιορτή για όλη την οικογένεια, δεν θα λείπει τίποτα:

Θα έχει all day events στο πάνω επίπεδο της Αποθήκης, που θα “τρέχουν” μια σειρά δρώμενων, παρουσιάσεων και δράσεων. Ένα φαντασμαγορικό market ξεχωριστών και επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό -εξάλλου, γιορτές σημαίνει δώρα, και εδώ είναι το ιδανικό σημείο που θα βρεις τις καλύτερες και περισσότερες επιλογές! Μια σειρά από κινητικά και διαδραστικά side events στο κάτω επίπεδο, και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ. Πολυθεματικά workshops, δηλαδή εκπαιδευτικά εργαστήρια, που σκοπό έχουν να συστήσουν σε παιδιά και γονείς μία πληθώρα ομάδων και φορέων της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας που εντάσσονται στον τομέα της τυπικής και άτυπης μάθησης. Δύο lounge areas -παιδικό και ενηλίκων- γιατί ξέρουμε πόσο εξαντλητικό μπορεί να είναι το πολύ παιχνίδι κάποιες φορές. Το πιο λαχταριστό food corner -με κλασικές γιορτινές αλλά και healthy επιλογές- αλλά και ό,τι άλλο φαντάζεσαι ό,τι μπορείς να βρεις στο χριστουγεννιάτικο πλανήτη μας!  

Γιατί η γιορτινή εκδοχή του KIDOT έχει όλα όσα βρίσκεις στο αγαπημένο σου οικογενειακό φεστιβάλ, ιδανικά προσαρμοσμένα όμως στο πνεύμα των ημερών. Έλα λοιπόν να περάσουμε μαζί δύο μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, εξερευνώντας, φτάνοντας εκεί όπου κανένα παιδί δεν έχει φτάσει ποτέ!

Δράσεις του KIDOT Christmas Planet:

  1. KIDOT Workshops
  2. KIDOT Market Προϊόντων & Υπηρεσιών
  3. Food & Drinks Corner
  4. Side Events
  5. All Day Events

Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του KIDOT Christmas Planet είναι η ενεργή συμμετοχή νέων ανθρώπων στο φεστιβάλ, οι οποίοι θα κατέχουν τον ρόλο ουσιαστικού συνδιαμορφωτή, καθώς η συμβολή τους στην λειτουργία των ποικίλων δράσεων του φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν το φεστιβάλ τις δύο μέρες της διεξαγωγής του θα απασχοληθούν σε διάφορους τομείς του όπως: Workshops, Side Events, Market, Infodesk – Ενημέρωση κοινού κ.ά., Επίσης, θα έρθουν σε επαφή με ομάδες, φορείς και εταιρίες της πόλης που δραστηριοποιούνται στον τομέα του παιδιού και του εφήβου, θα αναπτύξουν δεξιότητες και θα ανακαλύψουν καινούργιες, θα γνωρίσουν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και θα βιώσουν το αποτέλεσμα μιας ομαδικής δουλειάς σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Απώτερος σκοπός του προγράμματος KIDOT Christmas Planet είναι η κινητοποίηση και ενεργοποίηση των δημιουργικών και ανήσυχων δυνάμεων της πόλης για τη δημιουργία περαιτέρω δράσεων και πρωτοβουλιών στον ευρύτερο χώρο του παιδιού και του εφήβου.

Δήλωσε συμμετοχή και εσύ συμπληρώνοντας τη φόρμα και γίνε κομμάτι του πιο ολοκληρωμένου Παιδικού και Εφηβικού Φεστιβάλ.

Για περαιτέρω ενημέρωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@kidotfestival.com.

KIDOT Christmas Planet (15 & 16 Δεκεμβρίου)

 

Κατηγορίες Απασχόλησης

 

1) Workshops (κατά προτίμηση άτομα με εμπειρία απασχόλησης με παιδιά)

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διεξάγονται σε διαφορετικούς χώρους του φεστιβάλ Workshops με ποικίλες θεματικές όπως καλλιτεχνικά, επιστήμες και τεχνολογία, διατροφή και υγεία, περιβάλλον και δημόσιος χώρος, ανθρώπινα δικαιώματα και διαπολιτισμικότητα, κ.α. Τα άτομα που θα απασχοληθούν σ᾽αυτό το τομέα θα βοηθούν τους διοργανωτές κατά τη διάρκεια του κάθε workshop στην οργάνωσή του (δήλωση συμμετεχόντων, οργάνωση χώρου, κλπ.), θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους σχετικά με αυτό και θα φροντίζουν γενικότερα για την ομαλή διεξαγωγή του. Παράλληλα θα φροντίζουν ώστε να τηρείται το προσυμφωνημένο πρόγραμμα των workshops (τήρηση ώρας έναρξης και λήξης, ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα όλων των workshops, κλπ).

 

2) Market & All Day Events

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω ενός οργανωμένου market. Αρμοδιότητες των ατόμων που θα απασχοληθούν σ᾽αυτό τον τομέα είναι να ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις επιλογές που προσφέρονται μέσω του market και να βοηθούν τους επαγγελματίες ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε τυχόν ανάγκες που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τη λειτουργία των περιπτέρων τους.

Επίσης, τα All Day Events προσκαλούν τους επισκέπτες να συμμετέχουν ενεργά σε δραστηριότητες, να παρακολουθήσουν ψυχαγωγικά δρώμενα και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες, που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

Πρόκειται για αυτοτελή events και εκδηλώσεις φιλοξενούμενων ομάδων, εταιριών και φορέων, τα οποία υλοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντός του ευρύτερου χώρου διεξαγωγής του φεστιβάλ, και ακολουθούν ανεξάρτητη ροή και πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Είναι ανοιχτά προς το κοινόχωρίς περιορισμό συμμετεχόντων ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου παραμένουν στη διάθεση του συνεργαζόμενου φορέα.

Το ανθρώπινο δυναμικό που θα απασχοληθεί σε αυτήν την ενότητα θα υποστηρίζει τις ομάδες, που λαμβάνουν μέρος, στη διεξαγωγή των δράσεών τους (διαχείριση χώρου – κοινού, ενημέρωση κοινού, υποστήριξη στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό κλπ.), αλλά και θα φροντίζει για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα διαθέσιμα All Day Events.

 

3) Infodesk – Ενημέρωση κοινού

 Η συμμετοχή σε αυτόν τον τομέα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επικεντρώνεται στην ενημέρωση των παρευρισκόμενων τόσο σχετικά με το φεστιβάλ, όσο και για όλες τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει.

 

4) Side Events (κατά προτίμηση άτομα με εμπειρία απασχόλησης με παιδιά)

Στις παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ εντάσσονται παραστάσεις και δραστηριότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπως θεατρικές παραστάσεις, face painting, κλπ. Στα side events το ανθρώπινο δυναμικό που θα απασχοληθεί σ᾽ αυτό το κομμάτι, θα βοηθούν τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στη διεξαγωγή των δράσεών τους (διαχείριση χώρου- κοινού, διαχείρηση ομαλής ροής προγράμματος, υποστήριξη στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό κλπ.), αλλά θα φροντίζουν και για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα διαθέσιμα side events.

Δήλωσε συμμετοχή και εσύ συμπληρώνοντας τη φόρμα και γίνε κομμάτι του πιο ολοκληρωμένου Παιδικού και Εφηβικού Φεστιβάλ.

 

Γιατί KIDOT όπως γιορτή!

KIDOT όπως παιδί!

Ένα παιδί με πελώριο χαμόγελο και τα μάτια στραμμένα στο αύριο!