KIDOT Christmas Planet

21-22-23 Δεκεμβρίου 2018
Αποθήκη Γ', Λιμάνι

Η γιορτινή εκδοχή του KIDOT έχει όλα όσα βρίσκεις στο αγαπημένο σου οικογενειακό φεστιβάλ, ιδανικά προσαρμοσμένα όμως στο πνεύμα των ημερών.

Έλα λοιπόν να περάσουμε μαζί τρεις μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, εξερευνώντας, φτάνοντας εκεί όπου κανένα παιδί δεν έχει φτάσει ποτέ!

Μάθετε περισσότεραΔήλωση Συμμετοχής στα εργαστήρια

Το Kidot Christmas Planet έρχεται...

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

WORKSHOPS

Τα γιορτινά εργαστήρια του KIDOT αποτελούν την ιδανική υλοποίηση της γενικότερης φιλοσοφίας μας, μιας και ο χαρακτήρας, οι θεματικές, η δομή αλλά και ο τρόπος λειτουργίας τους ανταποκρίνονται πλήρως στο ζητούμενο από εμάς: Ενός καλειδοσκόπιου δραστηριοτήτων από ικανούς και έμπειρους επαγγελματίες, με χρήση μιας πληθώρας μέσων και εκπαιδευτικών εργαλείων, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το καθένα απευθύνεται σε συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό, όλα έχουν ορισμένη διάρκεια (60’), συνέχεια και συνοχή στη ροή τους, ενώ απαραίτητο κριτήριο είναι και ο βιωματικός χαρακτήρας τους.

Επιπλέον, η δωρεάν συμμετοχή δεν επιβαρύνει τον ενδιαφερόμενο επισκέπτη -ο οποίος μέσω της απαραίτητης προεγγραφής του δεν διασφαλίζει μόνο τη συμμετοχή του, αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του κάθε workshop, αφού ο αριθμός συμμετοχών είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος για όλα.   

Σε ό,τι αφορά τις θεματικές, αυτές είναι οι εξής:

  • Καλλιτεχνικά
  • Επιστήμες & Τεχνολογία
  • Περιβάλλον & Δημόσιος Χώρος
  • Κατασκευές & Χειροτεχνία
  • Διατροφή & Υγεία
  • Ψυχοπαιδαγωγικά
  • Life & Social Skills
  • Επαγγελματικός Προσανατολισμός
  • Ανθρώπινα Δικαιώματα & Διαπολιτισμικότητα

Side Events

Παιχνίδια. Μουσική. Κίνηση. Γίνονται γιορτές χωρίς αυτά; Μια σειρά από ανοιχτά στα παιδιά κινητικά και διαδραστικά side events με ελεύθερη ροή θα γίνουν το επίκεντρο της προσοχής και τις τρεις ημέρες του event, στο πάνω επίπεδο της Αποθήκης Γ’.

Όσο για τη θεματολογία τους, αυτή θα καλύπτει το πλέον ευρύ φάσμα: Θα περιλαμβάνει πρωτότυπα θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις χορού, κινητικές δραστηριότητες και παιχνίδια, δράσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας και πολλά ακόμα συμμετοχικά events.

Με τόσες πολλές επιλογές, το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε καλά, και θα διασκεδάσουμε καλύτερα!

MARKET

Μια σειρά από ξεχωριστές και επιλεγμένες υπηρεσίες για το παιδί και τον γονιό. Η εορταστική αγορά του τριημέρου αποτελείται από δύο βασικές κατηγορίες:

Market Προϊόντων

Γιορτές, όμως, σημαίνει δώρα -και όσες περισσότερες οι επιλογές, τόσο το καλύτερο. To “Thessaloniki Christmas Flea Market” μας προσκαλεί σε μία αγορά με δίσκους, βιβλία, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, αντικείμενα διακόσμησης, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια, κοσμήματα, δημιουργίες, βιολογικά προϊόντα για να είστε σίγουροι πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα έχει ξεχωριστό άρωμα!

Market Υπηρεσιών

Ένα φάσμα που ανταποκρίνεται στην ποιοτική στάθμη που αναζητά κάθε παιδί ή γονιός που μας επισκέπτεται! Η γιορτινή μας αγορά περιλαμβάνει προτάσεις που αφορούν τις Τέχνες, τη δημιουργία, την επιστήμη και εκπαίδευση, και φυσικά τον αθλητισμό.

Και φυσικά, το Market δεν είναι απλά ένας διεκπεραιωτικός χώρος διανομής φυλλαδίων, αλλά το ιδανικό σημείο που θα μπορέσετε να βρείτε τις καλύτερες και περισσότερες επιλογές, να συνομιλήσετε με τους εκθέτες, να διαμορφώσετε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα, σε ένα περιβάλλον με εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση!

Food & Drinks

Με δεδομένο πως η όρεξη για παιχνίδι φέρνει αναπόφευκτα και όρεξη για φαγητό, να είστε σίγουροι πως κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης δεν… θα μείνετε με την όρεξη! Όσο για την ποικιλία των επιλογών, θεωρήστε τη δεδομένη -οι γιορτές άλλωστε, την απαιτούν! Κλασικά γλυκά και πιάτα των ημερών, υγιεινές επιλογές για μικρούς και μεγάλους, παιδικά μενού, ζεστά ροφήματα, και πολλά ακόμα, που θα δώσουν… άλλη γεύση στο γιορτινό μας τριήμερο!

Γιατί KIDOT όπως γιορτή!

KIDOT όπως παιδί!

Ένα παιδί με πελώριο χαμόγελο και τα μάτια στραμμένα στο αύριο!